bERMINAT mENyERTaI kURSUs?

Nama penuh:
No. I/C:
Alamat:
No. Tel/Hp:
Email:
Kursus yang ingin disertai:
Cara Pembayaran:
cadangan kursus dan lokasi (sekiranya ada):

create form

Tuesday, May 26, 2009

SeLAmAT HarI LAhir AYAH!

SeLAmaT HarI LAhir AYAH


hari ni bukan entry bab jahitan..
tapi today is ayah special day..

selamat hari lahir yang ke 54 ayah..
semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia..
juga sentiasa bahagia disamping mak dan anak2 ayah yang nakal2 ni..

sesungguhnya ayah saya banyak memainkan peranan
dalam hidup saya..

dari membentuk karakter diri saya sehinggalah
mempengaruhi cara saya berfikir

semuanya dari ayah...
ayah cekal..ayah tabah..ayah kuat
ayah tak pernah memaksa..
ayah sentiasa menyokong apa yang saya buat
walaupun ada kalanya saya tak ikut apa yang ayah cakap
ayah tak pernah tunjukkan rasa sedih, rasa tak suka depan saya
walaupun ayah tau..apa yang saya buat salah..

ayah tau saya sedih..ayah tau saya susah
tapi ayah tak nak tunjuk depan saya..
sebab saya tau ayah tak nak saya lagi sedih dan susah hati
ayah nak saya kuat..
sebab ayah tau saya kuat..
kuat menghadapi segalanya..
saya bertanggungjawab atas apa yang saya pilih..

ayah..
nora tau nora dah banyak menyusahkan ayah..
dah banyak memeningkan kepala ayah..
tapi nora nak ayah tau
yang nora sayangkan ayah..
dan sebolehnya nora nak menghadapi
semua ni tanpa menyusahkan ayah..

nora tak nak ayah susah hati..nora tak nak ayah sedih..
sebab sampai ke hari ni
nora tak dapat nak membahagiakan ayah dan mak dengan hasil usaha nora..
nora cuba bertanggungjawab untuk menjaga adik2
tapi nora tau semua tu tak sama dengan apa yang ayah dah bagi pada nora

ayah...
maafkan nora atas apa yang telah berlaku sehingga ke hari ni..
nora harap ayah sentiasa mendoakan nora..
nora akan teruskan apa yang nora hadapi kini selagi diberi kekuatan..
cuma nora harap
ayah tak putus mendoakan nora
doakan kebahagiaan nora

kekuatan nora hari ni..
lahir dari didikan ayah..lahir dari sifat ayah sendiri
nora akan terus kuat selagi ayah kuat...

Selamat hari Lahir yang ke 54 ayah..
semoga ayah terus bahagia dengan mak...
doakan kebahagiaan nora ayah...

nora nak ayah tau...
yang nora sangat sayangkan ayah...
sangat..sangat..sayangkan ayah
tiada yang lebih bermakna dan lebih bahagia dalam hidup nora melainkan dapat bersama ayah selagi nora masih bernyawa..

ikhlas dari nora untuk ayah yang nora sayang...

3 Comments:

  1. ErNa said...
    selamat hari lahit pakcik..kim slm kt ayah n mak ko ek nora..
    FARIZ said...
    erm...kene buat entri pasal ayah gak nih..
    terharu bace nih..sebak je
    tOKEY bUTIK said...
    hehehe yik..hanya yang teliti je dapat faham apa yang kak long tulis..banyak benda silap yang kak long dah buat but ayah still coool

Post a Comment