bERMINAT mENyERTaI kURSUs?

Nama penuh:
No. I/C:
Alamat:
No. Tel/Hp:
Email:
Kursus yang ingin disertai:
Cara Pembayaran:
cadangan kursus dan lokasi (sekiranya ada):

create form

Saturday, May 16, 2009

aISya NUr ZahRAa

sapa dia nie ek..
hehe..sebenarnye tgh2 mengemaskini folder gambau dalam notebook ni,
terjumpa lak gambau si comel ni..hehe..kelakar kalau mengingatkan gaye2 dia ni..

dia la penyeri kami semua..satu2nye anak sedara dalam keluarga hj hardi..nak tunggu dari aku ntah la bila..harap2 dari adik laki aku la plak..moga bertambah la anak sedara ku lepas ni..

ni video zahraa tgh menonggek..hehehe

ehmm dari semalam try upload tak mau2..takpelah..lain kali ku cuba di youtube plak..jadi tak yah la klik video tu..


video

ehhh...leh klik dah tapi video tak sampai sesaat pun..hehe..yang satu2 dekat 6 minit lebih..sebab tu kot lama benor nak uploadnya..

ala tomeinya dia..ye ye dah berjaya

ni kuuploadkan gambau2 zahraa yang ku copy dari blog bundanya

semua benda dia nak gigit..kalau pakai tudung masa dukung dia..habis basah dibuatnya..

wak muka kesian sebab takde org nak layan..hehe


ala2..tomeinya

0 Comments:

Post a Comment