bERMINAT mENyERTaI kURSUs?

Nama penuh:
No. I/C:
Alamat:
No. Tel/Hp:
Email:
Kursus yang ingin disertai:
Cara Pembayaran:
cadangan kursus dan lokasi (sekiranya ada):

create form

Monday, May 18, 2009

Baby...baby..baby...

Alhamdulillah..nampak gayenye..sempena bulan Mei + Hari Ibu ni ramai kengkawan aku dah merealisasikan perkataan ibu itu sendiri..

masing2 dah jadi ibu..tahniah utk semuanya..aku tumpang gembira..

tapikan rasanya baby yang lahir awal tahun ni majoritinya lelaki la..sebabnya ketiga2 kawan aku ni semuanya dapat baby boy + my sepupuz sndiri pun dapat boy...

Tahniah utk Intan
Tahniah utk Kak Hajjah
Tahniah untuk Zuriati @ Cuya
Tahniah utk my sepupuz..kak tie @ Mama Tie

aku cuma dapat gambar anak cuya je..ya ampunnnn comelnya.. ehmm bila la nak dakap anak sndiri ni..:)




Tahniah semua....

p/s:sedih dengar berita semalam..baby dijumpai dalam tong sampah dalam keadaan yang sungguh menyayat hati..dah la kena buang..kepala hampir retak..apa jenis binatangnye manusia tu...

2 Comments:

  1. Akak said...
    nyomei nyer .... bucuk mama dia ...
    mama uzma said...
    alalla...
    comelnya....

Post a Comment